keskiviikko 16. marraskuuta 2016

Anja Snellman - Lähestyminen


Tämä kirja herätti paljon tunteita, ja koen, etten osannut tähän videoon tiivistää ajatuksiani. Paljon jäi asioita videon ulkopuolelle. Esimerkiksi pidempi lähestymisteeman pohtiminen, joka oli videolla hajanainen ja liian pitkä. Pääpointit kuitenkin varmaan tulevat kirjasta videolla esille. :---) Kerrothan oman mielipiteesi kirjasta!

3 kommenttia:

 1. Hurjan mielenkiintoisia ajatuksia, tuo hyötymis- ja vaitiolovelvollisuusnäkökulma noin etenkin! Mulla odottaa tää sama kirja lukuvuoroaan tuolla pinossa ikkunalaudalla, en yleisesti ottaen kovin paljon pidä Snellmanista kirjailijana, mutta pitänee antaa tälle kuitenkin mahdollisuus. :) Sait minut ehkä ensi kertaa oikeasti kiinnostumaan tästä kirjasta, kiitos siitä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Onpas kiva kuulla, että sain innostumaan :D Anja Snellman on ollut jo jonkin aikaa mun lempikirjailijoita, vaikka nyttemmin en enää tiedäkään, että mitä hänen teoksista ajattelen :D Mikä sulla on ollut, että et oo pitänyt Snellmanista kirjailijana? :) Mitä kirjoja häneltä oot lukenut? Kiinnostavaa :>

   Poista
  2. Luin "aikoinaan", kuusi, seitsemän vuotta sitten paljonkin Snellmania (koska en ollut ymmärtänyt kirjablogimaailmaa ja luin aina kerralla vain yhden, kahden kirjailijan tuotantoa kun en muuten keksinyt mitä lukea :D), ja en tiedä sainko jonkin yliannostuksen, mutta muutamakin kirjoista oli niin floppeja, että meni maku koko kirjailijaan. Parvekejumalat taitaa olla se viimeisin, se oli niin kammottavan stereotyypitteleva, osoitteleva ja kaikinpuolin jotenkin itseriittoinen kulttuurivarkaus, etten ole oikein antanut kyseistä kirjaa koskaan ko. kirjailijalle anteeksi. :D Monta vuotta olen miettinyt pitäisikö antaa mahdollisuus, tämä Lähestyminen on nyt lähinnä, mutta saa nähdä miten käy!

   Poista